Pasar saham, bursa saham dinten
harga Bagikeun of 71229 pausahaan sacara real waktu.
Pasar saham, bursa saham dinten

Tanda petik stock

Stock tanda petik Online

Sajarah harga saham

dimodalan pasar saham

Dividends on biasa

Untung ti biasa dina pausahaan

laporan keuangan

Peunteun pausahaan. Dimana pikeun investasi?

Apple Inc. cap pasar

Volume biasa dagang Apple Inc. dinten na sajarah dimodalan Apple Inc. ti awal dagang di biasa AAPL dina bursa saham.
nambahkeun widget
Dipasang dina widget

Apple Inc. dimodalan

Kiwari, dimodalan pasar Apple Inc. nyaeta 2 234 528 563 200 Dollar AS.
+9 223 798 784 $ (+0.41%)
change of dimodalan saprak kamari

Unggal dinten, kami ngarékam parobahan dina Apple Inc. dimodalan. Apple Inc. dimodalan ayeuna dianggap salaku jumlah tina kutipan saham Apple Inc. koin dikaluarkeun. Ieu informasi inpormasi ngeunaan Apple Inc. dimodalan. Apple Inc. dimodalan = 2 234 528 563 200 dolar AS.

Apple Inc. volume dagang

Dinten volume dagang di biasa Apple Inc. amounted ka 50 408 751 Dollar AS.
+1 333 790 $ (+2.72%)
change of volume dagang saprak kamari

Apple Inc. volume padagang ayeuna nyaéta 50 408 751 dolar AS. Apple Inc. dagang lumangsung dina sababaraha séntral saham saham. Apple Inc. bagan dagang aya dina situs wéb kami unggal dinten. Apple Inc. dimodalan tumbuh ku $ 9 223 798 784.

Tembongkeun:
Ka

Apple Inc. bagan cap pasar

Apple Inc. bagan cap pasar ku taun-taun. Sateuacan saminggu, Apple Inc. dimodalan parantos dirobih ku 1.25%. -7.62% per taun - perobalan pasar kapitalisasi Apple Inc.. Apple Inc. kapitalisasi parantos ningkat dibandingkeun kamari.

minggu Sasih 3 bulan taun 3 taun

Apple Inc. sajarah dimodalan

Kaping Dimodalan
Dimodalan (dimodalan pasar) - ngarupakeun nilai pasar sadaya biasa pausahaan traded dina bursa saham. dimodalan pasar teh harga dibagikeun dikali Jumlah biasa beredar.
01/07/2022 2 234 528 563 200 $
30/06/2022 2 225 304 764 416 $
29/06/2022 2 264 875 925 504 $
28/06/2022 2 224 493 953 024 $
27/06/2022 2 291 960 119 296 $
24/06/2022 2 292 795 310 080 $
23/06/2022 2 206 852 186 112 $

Apple Inc. bagan volume

minggu Sasih 3 bulan taun 3 taun

data sajarah volume Apple Inc.

Kaping Volume (24h)
Volume biasa traded Apple Inc. - jumlah total sakabéh transaksi jeung biasa tina AAPL, meuli jeung dijual mangsa tanggal dipilih.
01/07/2022 50 408 751 $
30/06/2022 49 074 961 $
29/06/2022 22 996 107 $
28/06/2022 66 928 031 $
27/06/2022 40 024 928 $
24/06/2022 82 803 349 $
23/06/2022 43 738 132 $

Kapitalisasi pasar Apple Inc. at 01/07/2022 berjumlah 2 234 528 563 200 dolar AS. Kapitalisasi pasar Apple Inc. at 30/06/2022 berjumlah 2 225 304 764 416 dolar AS. Apple Inc. Kapitalisasi pasar di 29/06/2022 sami sareng 2 264 875 925 504 dolar AS. 28/06/2022 Apple Inc. permodalan berjumlah 2 224 493 953 024 dolar AS.

27/06/2022 Apple Inc. Kapitalisasi pasar sami sareng 2 291 960 119 296 dolar AS. 24/06/2022 Apple Inc. Kapitalisasi pasar sami sareng 2 292 795 310 080 dolar AS. Pada 23/06/2022, Apple Inc. dimodalan pasar $ 2 206 852 186 112.

Dimodalan Apple Inc. ayeuna nangtung dina 2 234 528 563 200 $. dimodalan Market Apple Inc. robah jadi +0.41% dibandingkeun jeung kamari sore. Dagang kekembangan biasa AAPL Apple Inc. dina dinten dagang panungtungan amounted ka 50 408 751 $ biasa tina volume dagang Apple Inc. robah jadi +2.72% dibandingkeun kalawan dinten dagang saméméhna.

Nilai biasa Apple Inc.

Keuangan Apple Inc.