Pasar saham, bursa saham dinten
harga Bagikeun of 71229 pausahaan sacara real waktu.
Pasar saham, bursa saham dinten

Tanda petik stock

Stock tanda petik Online

Sajarah harga saham

dimodalan pasar saham

Dividends on biasa

Untung ti biasa dina pausahaan

laporan keuangan

Peunteun pausahaan. Dimana pikeun investasi?

Nilai biasa Apple Inc.

Biasa Exchange Apple Inc. kiwari, nu harga saham, AAPL anu ayeuna online, dina harga saham, Apple Inc..
nambahkeun widget
Dipasang dina widget
AAPL = 138.93 Dollar AS
+2.21 USD (+1.59%)
ngarobah di nilai tina biasa saprak kamari

Ngarobih Apple Inc. dina Dollar AS dina laju rata-rata ayeuna. Harga stock saham harga gaduh nilai rata-rata per dinten. Inpormasi ngeunaan bursa saham saham anu dipasihkeun ti sumber terbuka. Apple Inc. naék dulur di Dollar AS saprak kamari. Pikeun 1 saham tina Apple Inc. ayeuna anjeun kedah mayar 138.93 saham tina Dollar AS. Laju Apple Inc. meningkat ngalawan Dollar AS ku 162 saratus tina titik persentase.

Tembongkeun:
Ka

Apple Inc. nilai dibagikeun dina pausahaan Dollar AS

Tilu bulan ka tukang, Apple Inc. bisa dijual pikeun 171.83 Dollar AS. Sataun kapengker, Apple Inc. tiasa dijual pikeun 145.11 saham tina Dollar AS. Tilu taun ka pengker, Apple Inc. tiasa dijual pikeun 204.23 Dollar AS. Apple Inc. harga saham di Dollar AS parantos gampang dipandang dina bagan ieu. Saking bulan, Apple Inc. dina Dollar AS harga saham dirobih ku -4.44%. -4.26% per taun - perobihan harga saham Apple Inc..

minggu Sasih 3 bulan taun 3 taun

Tanda petik stock Apple Inc. Dollar AS

AAPL Ka Dollar AS (USD)
1 AAPL 138.93 Dollar AS
5 AAPL 694.65 Dollar AS
10 AAPL 1 389.30 Dollar AS
25 AAPL 3 473.25 Dollar AS
50 AAPL 6 946.50 Dollar AS
100 AAPL 13 893 Dollar AS
250 AAPL 34 732.50 Dollar AS
500 AAPL 69 465 Dollar AS

Dinten ieu, anjeun tiasa ngarobih 10 saham Apple Inc. kanggo 1 389.30 Dollar AS. Dinten ieu 3 473.25 USD = 25 saham tina AAPL. Dinten ayeuna, 50 saham tina Apple Inc. tiasa dijual pikeun 6 946.50 Dollar AS. Konverter kutipan saham dinten ayeuna masihan 13 893 Dollar AS pikeun 100 saham tina Apple Inc.. Dinten ayeuna, 34 732.50 Dollar AS tiasa dibeli pikeun 250 saham tina Apple Inc.. Konverter kutipan saham ayeuna masihan 69 465 Dollar AS pikeun 500 saham tina Apple Inc..

AAPL sajarah ngeunaan harga saham

Kaping Meunteun Ngarobah
01/07/2022 138.93 USD 2.21 ↑
30/06/2022 136.72 USD -2.51 ↓
29/06/2022 139.23 USD 1.79 ↑
28/06/2022 137.44 USD -4.22 ↓
27/06/2022 141.66 USD -

1 Juli 2022, 1 saham tina Apple Inc. = 138.93 Dollar AS. 30 Juni 2022, 1 saham tina Apple Inc. biaya 136.72 Dollar AS. Apple Inc. dina Dollar AS dina 29 Juni 2022 - 139.23 Dollar AS. Maksimum maksimal Apple Inc. dina Dollar AS dina dina 27/06/2022. Paling minimum Apple Inc. dina Dollar AS kanggo sasih bulan kamari nyaéta dina 30/06/2022.

Apple Inc.

Hiji babagi tina Apple Inc. dinten téh 138.93 $. Bagikeun harga AAPL robah jadi +1.59% atawa +2.21 USD ti dinten dagang saméméhna. Anjeun bisa meuli 100 biasa tina Apple Inc. kanggo 13 893 Dollar AS, atawa ngajual 50 biasa tina AAPL kanggo 6 946.50 Dollar AS.

Apple Nyarita mangrupa desain, manufactures tur pasar komunikasi mobile na alat media na komputer pribadi, sarta sells rupa-rupa software patali, jasa, asesoris, solusi jejaring jeung pihak-katilu eusi digital sarta aplikasi.

Nilai biasa Apple Inc.

Keuangan Apple Inc.

Loading ...
Loading ...