Pasar saham, bursa saham dinten
harga Bagikeun of 71229 pausahaan sacara real waktu.
Pasar saham, bursa saham dinten

Tanda petik stock

Stock tanda petik Online

Sajarah harga saham

dimodalan pasar saham

Dividends on biasa

Untung ti biasa dina pausahaan

laporan keuangan

Peunteun pausahaan. Dimana pikeun investasi?

Apple Inc. sajarah ngeunaan harga saham

harga dibagikeunApple Inc. di dollar grapik saprak mimiti dagang. Apple Inc. sajarah nilai di Dollar AS ti mimiti 1980.
nambahkeun widget
Dipasang dina widget

Apple Inc. biasa stock di dollar sajarah harga, grapik saprak mimiti dagang

Nilai biasa Apple Inc. robah jadi -1.927% per minggu. Leuwih harga dibagikeun bulan panungtungan Apple Inc. robah jadi -6.658%. Parobahan harga saham AAPL kanggo kuartal panungtungan amounted ka -20.434%. Salila sataun na 3 taun harga dibagikeun Apple Inc. robah jadi mungguh +1.21% sarta -31.47%.

Tembongkeun:
Ka

Apple Inc. Dollar AS sajarah nilai

 
Kaping Meunteun
2022 Ti 130.06 Ka 182.01 USD
2021 Ti 116.36 Ka 180.33 USD
2020 Ti 106.84 Ka 506.09 USD
2019 Ti 142.19 Ka 293.65 USD
2018 Ti 146.83 Ka 232.07 USD
2017 Ti 116.02 Ka 179.1 USD
2016 Ti 90.34 Ka 121.94 USD
2015 Ti 96.3 Ka 133 USD
2014 Ti 81.71 Ka 647.35 USD
2013 Ti 81.44 Ka 570.09 USD
2012 Ti 100.27 Ka 702.1 USD
2011 Ti 315.32 Ka 422.24 USD
2010 Ti 192.05 Ka 325.47 USD
2009 Ti 78.2 Ka 211.64 USD
2008 Ti 80.49 Ka 194.93 USD
2007 Ti 83.27 Ka 199.83 USD
2006 Ti 50.67 Ka 91.81 USD
2005 Ti 34.13 Ka 90.13 USD
2004 Ti 21.28 Ka 68.44 USD
2003 Ti 13.12 Ka 24.82 USD
2002 Ti 13.6 Ka 26.11 USD
2001 Ti 14.88 Ka 26.59 USD
2000 Ti 14 Ka 144.19 USD
1999 Ti 32.19 Ka 117.81 USD
1998 Ti 15.88 Ka 43 USD
1997 Ti 12.94 Ka 29.19 USD
1996 Ti 16.87 Ka 35 USD
1995 Ti 31.87 Ka 49.38 USD
1994 Ti 25.12 Ka 43.25 USD
1993 Ti 22.62 Ka 65 USD
1992 Ti 43.25 Ka 69.87 USD
1991 Ti 41.13 Ka 72.75 USD
1990 Ti 25 Ka 47.38 USD
1989 Ti 1.16 Ka 1.77 USD
1988 Ti 1.29 Ka 1.69 USD
1987 Ti 0.94 Ka 2.12 USD
1986 Ti 0.41 Ka 0.99 USD
1985 Ti 0.26 Ka 0.54 USD
1984 Ti 0.39 Ka 0.59 USD
1983 Ti 0.32 Ka 1.12 USD
1982 Ti 0.2 Ka 0.68 USD
1981 Ti 0.25 Ka 0.59 USD
1980 Ti 0.45 Ka 0.64 USD

Nilai biasa Apple Inc.

Keuangan Apple Inc.