Pasar saham, bursa saham dinten
harga Bagikeun of 71229 pausahaan sacara real waktu.
Pasar saham, bursa saham dinten

Tanda petik stock

Stock tanda petik Online

Sajarah harga saham

dimodalan pasar saham

Dividends on biasa

Untung ti biasa dina pausahaan

laporan keuangan

Peunteun pausahaan. Dimana pikeun investasi?

Pasar saham, bursa saham dinten

Nilai biasa ti sakuliah dunya. bar pribadi Anjeun sareng ongkos, tanda petik stock, harga saham na pausahaan grafik cap ti sakuliah dunya.
jaman:
  Mata Artos:
  Ngarefresh:
 
Tembongkeun:          
=

Apple Inc.

AAPL = 132.12
+10.16 (+8.33%)
change of Nilai tukeur saprak

Apple Inc. cap pasar

2 218 043 637 760
+186 179 911 680 (+9.16%)
change of dimodalan saprak
=

Alphabet Inc.

GOOG = 2 285.88
+171.11 (+8.09%)
change of Nilai tukeur saprak

Alphabet Inc. cap pasar

1 535 745 589 248
+154 111 311 872 (+11.15%)
change of dimodalan saprak
=

Microsoft Corporation

MSFT = 255.85
+18.72 (+7.89%)
change of Nilai tukeur saprak

Microsoft Corporation cap pasar

1 918 891 589 632
+146 997 903 360 (+8.30%)
change of dimodalan saprak
=

Amazon.com, Inc.

AMZN = 3 355.63
+242.04 (+7.77%)
change of Nilai tukeur saprak

Amazon.com, Inc. cap pasar

1 689 777 733 632
+134 018 760 704 (+8.61%)
change of dimodalan saprak
=

Facebook, Inc.

FB = 312.46
+38.58 (+14.09%)
change of Nilai tukeur saprak

Facebook, Inc. cap pasar

889 782 927 360
+128 521 601 024 (+16.88%)
change of dimodalan saprak
+
   Pasar saham, bursa saham dinten
Nilai biasa ti sakuliah dunya. bar pribadi Anjeun sareng ongkos, tanda petik stock, harga saham na pausahaan grafik cap ti sakuliah dunya.
   Tanda petik stock
harga saham di sabudeureun dunya, nu nilai biasa pausahaan ti pasar saham, sagala stock séntral kiwari.
   Stock tanda petik Online
tanda petik stock sacara real waktu, tanda petik stock online on sadayana séntral dagang di dunya. Biaya biasa pausahaan kiwari.
   Sajarah harga saham
data sajarah dina nilai biasa pausahaan ti sakuliah dunya.
   dimodalan pasar saham
Kabéh pausahaan jeung dimodalan pasar maranéhanana sarta volume dagang di tatu stock dinten.
   Dividends on biasa
Kabéh pausahaan kalayan ngahasilkeun sarta payout jumlahna dividend maranéhanana.
   Untung ti biasa dina pausahaan
Profitability biasa sarta robah persentase di earnings per dibagikeun dibandingkeun taun saméméhna sadaya pausahaan ti sakuliah dunya.
   laporan keuangan
The pernyataan finansial ti kauntungan jeung karugian pausahaan di sakuliah dunya.
   Peunteun pausahaan. Dimana pikeun investasi?
Jieun portopolio Anjeun, gumantung kana kriteria nu nganggap penting.
Loading ...
Loading ...

Allstockstoday.com mangrupikeun rujukan pasar saham online anu paling lengkep di dunya.

Kami nunjukkeun indikasi nyata waktos sapertos perusahaan pasar dunya:

  • Harga saham perusahaan di seluruh dunya online
  • Harga saham real-time hiji perusahaan
  • bagan harga saham perusahaan di pasar saham
  • Kapitalisasi perusahaan ayeuna
  • Dividen saham saham perusahaan pikeun periode ngalaporkeun terakhir
  • Sejarah petikan saham perusahaan
  • Keuntungan pikeun ayeuna
  • Hasil tina perusahaan ku période di pasar saham
  • Rating perusahaan paling nguntungkeun sareng paling nguntungkeun
  • Dimana pikeun investasi, online kalkulator panghasilan maksimal

Unggal jasa dianggo kanggo gratis sareng sacara real waktos.

Sadaya data dicokot tina sumber kabuka sareng dikumpulkeun ku program kami dina layanan online anu saé.

Harga saham perusahaan di sakumna dunya online

Sebutkeun saham online perusahaan di sakumna dunya mangrupikeun jasa utama situs éta. Éta nunjukkeun nilai unggal saham perusahaan ayeuna. Anjeun tiasa ningali harga saham ampir unggal perusahaan. Pikeun angkat jasa jasa saham, klik di dieu:

Tanda petik stock

Harga saham real-time

Nilai saham perusahaan sacara real waktos atanapi harga saham perusahaan atanapi harga saham perusahaan dikumpulkeun tina perdagangan séntral saleresna di dunya sareng ditingalikeun dina situs wéb kami.

Harga saham perusahaan perobahan unggal dintenna, sareng anjeun tiasa ningali harga saham perusahaan ayeuna di allstockstoday.com

Bagan harga pasar saham perusahaan

Bagan harga pasar saham perusahaan - ngagambarkeun grafis tina harga saham hiji perusahaan ayeuna sareng sajarah harga saham Bébas harga Online pikeun perusahaan mana waé di dunya anjeun tiasa tingali dina jasa ieu:

Grafik online

Kapitalisasi perusahaan ayeuna

Kapitalisasi perusahaan ayeuna - total nilai saham perusahaan ayeuna.

Kapitalisasi perusahaan naon waé robah unggal dinten, sakumaha nilai sahamna. Kapitalisasi perusahaan ogé kapangaruhan ku jumlah saham di perusahaan ieu, anu ogé parantos robih iraha waé.

Ladenan online kami nunjukkeun kapitalisasi unggal perusahaan di dunya. Pikeun ngagunakeun éta, klik dina tautan:

Kapitalisasi perusahaan ayeuna

Dividen dina saham perusahaan pikeun periode ngalaporkeun panungtungan

Dividen saham saham perusahaan pikeun periode ngalaporkeun terakhir mangrupikeun salah sahiji ciri penting anu mangaruhan kauntungan tina hiji saham, jumlah kauntungan tina ngalabarkeun artos ku Investor dina saham ieu.

Dividen saham tiasa inpormasi anu sayogi di masarakat sareng unggal periode ngalaporkeun kabentuk kanggo unggal perusahaan.

Anjeun tiasa ningali ukuran dividen saham unggal perusahaan pikeun période laporan anu terakhir, ogé pikeun période ngalaporkeun anu sanés dina bagian kami, anu disebut:

Dividends on biasa

Sejarah kutipan saham

Sajarah tanda kutipan saham perusahaan kanggo sababaraha waktos anu ageung sayogi online dina jasa kami. Janten anjeun tiasa ningal gratis:

  • riwayat kutipan saham kanggo perusahaan per dintenna
  • Sajarah harga mingguan
  • sajarah harga bulanan perusahaan perusahaan
  • sajarah kutipan saham perusahaan kanggo taun

Pikeun ningali sajarah harga saham unggal perusahaan, nganggo tautan:

Sajarah harga saham

Keuntungan pikeun ayeuna

Keuntungan perusahaan ayeuna - nilai resmi resmi nyatakeun untung kanggo pernyataan kauangan perusahaan anu panganyarna. Dina situs wéb anjeun sanés ngan ukur ningali nilai kauntungan perusahaan ayeuna, tapi ningali ogé kauntungan perusahaan pikeun période ngalaporkeun anu sanés.

Kauntungan perusahaan nyaéta karakteristik anu mangaruhan pisan kana nilai sareng nilai saham énjing.

Ladenan "kauntungan perusahaan" sayogi di:

Keuntungan pikeun ayeuna

Pendapatan perusahaan ku perioda di pasar saham

Pendaptaran pasar saham kanggo unggal waktos mangrupikeun informasi penting pikeun harga saham. Nilai pangsa na atanapi hargana kanggo langkung ageung nangtukeun panghasilan perusahaan kanggo période ngalaporkeun anu béda.

Dina panghasilan ngali dinten ayeuna ngarti panghasilan perusahaan pikeun période pelaporan anu terakhir.

Di dieu anjeun tiasa ningali panghasilan perusahaan sapertos ayeuna, ogé sajarah panghasilan perusahaan numutkeun laporan baheula.

Palayanan "Perusahaan Perusahaan" perenahna di dieu:

Pendapatan perusahaan ku perioda di pasar saham

Rating tina perusahaan paling nguntungkeun sareng paling nguntungkeun

Ranking tina perusahaan anu paling nguntungkeun sareng paling nguntungkeun dikombinasikeun sacara otomatis dumasar kana kutipan saham ti sakumna dunya.

Rating stock online mangrupikeun layanan paling penting pikeun investor di sakumna dunya. Rating perusahaan anu nguntungkeun robih unggal dinten. Teu aya Rahasia yén investasi paling nguntungkeun dilakukeun persis dina perusahaan paling nguntungkeun.

Anjeun gaduh kasempetan ningali gratis pikeun rating perusahaan anu paling nguntungkeun di dunya dina layanan ieu:

Rating tina perusahaan paling nguntungkeun sareng paling nguntungkeun

Rating tina perusahaan paling nguntungkeun sareng paling nguntungkeun

Dimana pikeun investasi, kalkulator panghasilan maksimum online

Dimana pikeun ngalabarkeun artos, kalkulator online panghasilan maksimal mangrupikeun jasa anu disaluyukeun sacara mandiri dina situs wéb. Anjeun tiasa milih ciri béda tina perusahaan pikeun ngartos mana pikeun investasi artos:

  • parobahan harga saham perusahaan
  • dividen: frekuensi sareng jumlah pamayaran
  • indikator kauangan sapertos kauntungan, kauntungan, sajumlah aset

Anjeun mutuskeun dimana investasi pikeun uang, tapi jasa kami bakal ngabantosan anjeun milih sajumlah alit anu paling nguntungkeun pikeun investasi tina puluhan rébu sanésna.