Pasar saham, bursa saham dinten
harga Bagikeun of 71229 pausahaan sacara real waktu.
Pasar saham, bursa saham dinten

Tanda petik stock

Stock tanda petik Online

Sajarah harga saham

dimodalan pasar saham

Dividends on biasa

Untung ti biasa dina pausahaan

laporan keuangan

Peunteun pausahaan. Dimana pikeun investasi?

Nilai biasa Microsoft Corporation

Biasa Exchange Microsoft Corporation kiwari, nu harga saham, MSFT anu ayeuna online, dina harga saham, Microsoft Corporation.
nambahkeun widget
Dipasang dina widget
MSFT = 259.58 Dollar AS
+2.75 USD (+1.06%)
ngarobah di nilai tina biasa saprak kamari

Harga saham tina Microsoft Corporation dina Dollar AS ti pangkalan data dipercaya. Sadaya operasi bursa crypto dilakukeun di pasar bursa crypto. Inpormasi laju harga saham diénggalan. 1 saham tina Microsoft Corporation nyaéta 259.58 saham tina Dollar AS. Microsoft Corporation naék. Laju Microsoft Corporation meningkat ngalawan Dollar AS ku 107 saratus tina titik persentase.

Tembongkeun:
Ka

Microsoft Corporation nilai dibagikeun dina pausahaan Dollar AS

Tilu bulan ka tukang, Microsoft Corporation bisa dijual pikeun 299.50 Dollar AS. Genep bulan ka tukang, Microsoft Corporation bisa dibeli pikeun 329.01 Dollar AS. Sataun kapengker, Microsoft Corporation bisa dibeli pikeun 277.94 saham tina Dollar AS. Bagan harga saham aya dina halaman. Parobihan harga saham tina Microsoft Corporation dina Dollar AS kanggo sabulan nyaéta -3.87%. -6.61% per taun - perobihan harga saham Microsoft Corporation.

minggu Sasih 3 bulan taun 3 taun

Tanda petik stock Microsoft Corporation Dollar AS

MSFT Ka Dollar AS (USD)
1 MSFT 259.58 Dollar AS
5 MSFT 1 297.90 Dollar AS
10 MSFT 2 595.80 Dollar AS
25 MSFT 6 489.50 Dollar AS
50 MSFT 12 979 Dollar AS
100 MSFT 25 958 Dollar AS
250 MSFT 64 895 Dollar AS
500 MSFT 129 790 Dollar AS

Konverter kutipan saham ayeuna kanggo 10 saham tina Microsoft Corporation masihan 2 595.80 Dollar AS. Anjeun tiasa mésér 6 489.50 Dollar AS kanggo 25 saham tina Microsoft Corporation. Upami anjeun ngagaduhan 50 saham tina Microsoft Corporation, maka dina Britania Virgin Islands anjeun tiasa mésér 12 979 Dollar AS. Konverter kutipan saham dinten ayeuna masihan 25 958 Dollar AS pikeun 100 saham tina Microsoft Corporation. Upami anjeun ngagaduhan 64 895 Dollar AS, maka dina Britania Virgin Islands anjeun tiasa mésér 250 saham tina Microsoft Corporation. Anjeun tiasa tukeur 129 790 Dollar AS pikeun 500 saham tina Microsoft Corporation.

MSFT sajarah ngeunaan harga saham

Kaping Meunteun Ngarobah
01/07/2022 259.58 USD 2.75 ↑
30/06/2022 256.83 USD -3.43 ↓
29/06/2022 260.26 USD 3.78 ↑
28/06/2022 256.48 USD -8.41 ↓
27/06/2022 264.89 USD -

Microsoft Corporation dina Dollar AS dina 1 Juli 2022 sami sareng 259.58 Dollar AS. Microsoft Corporation dina Dollar AS dina 30 Juni 2022 - 256.83 Dollar AS. Microsoft Corporation dina Dollar AS dina 29 Juni 2022 sami sareng 260.26 Dollar AS. Maksimum Microsoft Corporation dina Dollar AS harga saham kanggo bulan kamari éta dina 27/06/2022. 27 Juni 2022, 1 saham tina Microsoft Corporation = 264.89 Dollar AS.

Microsoft Corporation

Hiji babagi tina Microsoft Corporation dinten téh 259.58 $. Bagikeun harga MSFT robah jadi +1.06% atawa +2.75 USD ti dinten dagang saméméhna. Anjeun bisa meuli 100 biasa tina Microsoft Corporation kanggo 25 958 Dollar AS, atawa ngajual 50 biasa tina MSFT kanggo 12 979 Dollar AS.

Microsoft Corp nyaéta parusahaan téhnologi. Ieu ngamekarkeun, lisénsi, sarta ngarojong rupa-rupa produk jeung jasa software. Na bisnis ieu dikelompokeun kana tilu bagéan: Produktivitas na Usaha prosés, calakan Awan, sarta More Personal komputasi.

Nilai biasa Microsoft Corporation

Keuangan Microsoft Corporation

Loading ...
Loading ...