Pasar saham, bursa saham dinten
harga Bagikeun of 71229 pausahaan sacara real waktu.
Pasar saham, bursa saham dinten

Tanda petik stock

Stock tanda petik Online

Sajarah harga saham

dimodalan pasar saham

Dividends on biasa

Untung ti biasa dina pausahaan

laporan keuangan

Peunteun pausahaan. Dimana pikeun investasi?

Nilai biasa Alphabet Inc.

Biasa Exchange Alphabet Inc. kiwari, nu harga saham, GOOG anu ayeuna online, dina harga saham, Alphabet Inc..
nambahkeun widget
Dipasang dina widget
GOOG = 2 181.62 Dollar AS
-5.83 USD (-0.267%)
ngarobah di nilai tina biasa saprak kamari

Harga saham na Alphabet Inc. di Dollar AS ngagaduhan nilai rata-rata tina sagala sumber. Harga saham tina Alphabet Inc. dina Dollar AS ti pangkalan data dipercaya. Inpormasi laju harga saham diénggalan. 1 saham tina Alphabet Inc. nyaéta 2 181.62 saham tina Dollar AS. Dinten ieu Alphabet Inc. ragrag dina Dollar AS. Kanggo 1 saham tina Alphabet Inc. ayeuna anjeun kedah masihan 2 181.62 saham tina Dollar AS.

Tembongkeun:
Ka

Alphabet Inc. nilai dibagikeun dina pausahaan Dollar AS

Saminggu ka tukang, Alphabet Inc. tiasa disilihtukeurkeun pikeun 2 332.45 Dollar AS. Tilu bulan ka tukang, Alphabet Inc. tiasa disilihtukeurkeun pikeun 2 743.52 Dollar AS. Sataun kapengker, Alphabet Inc. tiasa disilihtukeurkeun pikeun 2 591.49 saham tina Dollar AS. Parobihan harga saham tina Alphabet Inc. dina Dollar AS kanggo saminggu nyaéta -6.47%. Saking bulan, Alphabet Inc. dina Dollar AS harga saham dirobih ku -4.79%. Sapanjang taun éta, Alphabet Inc. dina Dollar AS harga saham dirobih ku -15.82%.

minggu Sasih 3 bulan taun 3 taun

Tanda petik stock Alphabet Inc. Dollar AS

GOOG Ka Dollar AS (USD)
1 GOOG 2 181.62 Dollar AS
5 GOOG 10 908.10 Dollar AS
10 GOOG 21 816.20 Dollar AS
25 GOOG 54 540.50 Dollar AS
50 GOOG 109 081 Dollar AS
100 GOOG 218 162 Dollar AS
250 GOOG 545 405 Dollar AS
500 GOOG 1 090 810 Dollar AS

Dinten ayeuna, 21 816.20 Dollar AS tiasa dibeli pikeun 10 saham tina Alphabet Inc.. Upami anjeun ngagaduhan 54 540.50 Dollar AS, maka dina Britania Virgin Islands anjeun tiasa mésér 25 saham tina Alphabet Inc.. Konverter kutipan saham dinten ayeuna pikeun 50 saham Alphabet Inc. masihan 109 081 Dollar AS. Upami anjeun ngagaduhan 100 saham tina Alphabet Inc., maka dina Britania Virgin Islands aranjeunna tiasa disilihtukeurkeun pikeun 218 162 Dollar AS. Anjeun tiasa tukeur 250 saham tina Alphabet Inc. pikeun 545 405 Dollar AS. Dinten ieu 500 saham tina GOOG = 1 090 810 USD.

GOOG sajarah ngeunaan harga saham

Kaping Meunteun Ngarobah
01/07/2022 2 181.620 USD -5.83 ↓
30/06/2022 2 187.450 USD -57.68 ↓
29/06/2022 2 245.130 USD -6.3 ↓
28/06/2022 2 251.430 USD -81.02 ↓
27/06/2022 2 332.450 USD -

Alphabet Inc. dina Dollar AS ayeuna sami sareng 2 181.620 Dollar AS dina 1 Juli 2022. 30 Juni 2022, 1 saham tina Alphabet Inc. = 2 187.450 Dollar AS. Alphabet Inc. dina Dollar AS dina 29 Juni 2022 sami sareng 2 245.130 Dollar AS. Maksimum maksimal Alphabet Inc. dina Dollar AS dina dina 27/06/2022. Minimalna GOOG / USD suku pikeun sasih di tanggal nyaéta 01/07/2022.

Alphabet Inc.

Hiji babagi tina Alphabet Inc. dinten téh 2 181.62 $. Bagikeun harga GOOG robah jadi -0.267% atawa -5.83 USD ti dinten dagang saméméhna. Anjeun bisa meuli 100 biasa tina Alphabet Inc. kanggo 218 162 Dollar AS, atawa ngajual 50 biasa tina GOOG kanggo 109 081 Dollar AS.

Alfabét Nyarita téh panyadia produk kandungan internét jeung portals. Suite miboga merek ngawengku Search, Android, YouTube, Aplikasi, Maps & Iklan.

Nilai biasa Alphabet Inc.

Keuangan Alphabet Inc.

Loading ...
Loading ...