Pasar saham, bursa saham dinten
harga Bagikeun of 71229 pausahaan sacara real waktu.
Pasar saham, bursa saham dinten

Tanda petik stock

Stock tanda petik Online

Sajarah harga saham

dimodalan pasar saham

Dividends on biasa

Untung ti biasa dina pausahaan

laporan keuangan

Peunteun pausahaan. Dimana pikeun investasi?

Nilai biasa Facebook, Inc.

Biasa Exchange Facebook, Inc. kiwari, nu harga saham, FB anu ayeuna online, dina harga saham, Facebook, Inc..
nambahkeun widget
Dipasang dina widget
FB = 196.64 Dollar AS
+0.99 USD (+0.5%)
ngarobah di nilai tina biasa saprak kamari

Ngarobih Facebook, Inc. dina Dollar AS dina laju rata-rata ayeuna. Pasar Crypto terlibat dina mindahkeun Facebook, Inc. inin Dollar AS. Ieu mangrupikeun rujukan pikeun harga saham harga saham. 1 saham tina Facebook, Inc. nyaéta 196.64 saham tina Dollar AS. Facebook, Inc. naék dulur di Dollar AS saprak kamari. Laju Facebook, Inc. meningkat ngalawan Dollar AS ku 51 saratus tina titik persentase.

Tembongkeun:
Ka

Facebook, Inc. nilai dibagikeun dina pausahaan Dollar AS

Tilu bulan ka tukang, Facebook, Inc. bisa dijual pikeun 223.30 Dollar AS. Genep bulan ka tukang, Facebook, Inc. tiasa disilihtukeurkeun pikeun 336.53 Dollar AS. Tilu taun ka pengker, Facebook, Inc. bisa dibeli pikeun 196.40 Dollar AS. -1.12% saminggu - perobihan harga saham Facebook, Inc.. 3.07% - parobahan harga saham Facebook, Inc. dina Dollar AS per bulan. -43.88% per taun - perobihan harga saham Facebook, Inc..

minggu Sasih 3 bulan taun 3 taun

Tanda petik stock Facebook, Inc. Dollar AS

FB Ka Dollar AS (USD)
1 FB 196.64 Dollar AS
5 FB 983.20 Dollar AS
10 FB 1 966.40 Dollar AS
25 FB 4 916 Dollar AS
50 FB 9 832 Dollar AS
100 FB 19 664 Dollar AS
250 FB 49 160 Dollar AS
500 FB 98 320 Dollar AS

Dinten ayeuna, 10 saham tina Facebook, Inc. tiasa dibeli pikeun 1 966.40 Dollar AS. Anjeun tiasa tukeur 25 saham tina Facebook, Inc. pikeun 4 916 Dollar AS. Konverter kutipan saham dinten ayeuna masihan 9 832 Dollar AS pikeun 50 saham tina Facebook, Inc.. Ngarobih 100 saham tina Facebook, Inc. biaya 19 664 Dollar AS. Upami anjeun ngagaduhan 250 saham tina Facebook, Inc., maka dina Britania Virgin Islands aranjeunna tiasa dijual pikeun 49 160 Dollar AS. Anjeun tiasa ngajual 98 320 Dollar AS pikeun 500 saham tina Facebook, Inc..

FB sajarah ngeunaan harga saham

Kaping Meunteun Ngarobah
08/06/2022 196.64 USD 0.99 ↑
07/06/2022 195.65 USD 1.4 ↑
06/06/2022 194.25 USD 3.47 ↑
03/06/2022 190.78 USD -8.08 ↓
02/06/2022 198.86 USD -

Dinten ayeuna di 8 Juni 2022, 1 saham tina Facebook, Inc. = 196.64 Dollar AS. Facebook, Inc. dina Dollar AS dina 7 Juni 2022 sami sareng 195.65 Dollar AS. Facebook, Inc. dina Dollar AS dina 6 Juni 2022 sami sareng 194.25 Dollar AS. Maksimum Facebook, Inc. dina Dollar AS harga saham kanggo bulan kamari éta dina 02/06/2022. 2 Juni 2022, 1 saham tina Facebook, Inc. = 198.86 Dollar AS.

Facebook, Inc.

Hiji babagi tina Facebook, Inc. dinten téh 196.64 $. Bagikeun harga FB robah jadi +0.5% atawa +0.99 USD ti dinten dagang saméméhna. Anjeun bisa meuli 100 biasa tina Facebook, Inc. kanggo 19 664 Dollar AS, atawa ngajual 50 biasa tina FB kanggo 9 832 Dollar AS.

Facebook Nyarita mangrupa jaringan sosial online panglegana. produk na anu Facebook, Instagram, Rasul, WhatsApp, sarta Oculus. produk na ngaktipkeun jalma pikeun nyambung jeung babagi ngaliwatan alat nu bagerak jeung komputer pribadi.

Nilai biasa Facebook, Inc.

Keuangan Facebook, Inc.

Loading ...
Loading ...