Pasar saham, bursa saham dinten
harga Bagikeun of 71229 pausahaan sacara real waktu.
Pasar saham, bursa saham dinten

Tanda petik stock

Stock tanda petik Online

Sajarah harga saham

dimodalan pasar saham

Dividends on biasa

Untung ti biasa dina pausahaan

laporan keuangan

Peunteun pausahaan. Dimana pikeun investasi?

Microsoft Corporation sajarah ngeunaan harga saham

harga dibagikeunMicrosoft Corporation di dollar grapik saprak mimiti dagang. Microsoft Corporation sajarah nilai di Dollar AS ti mimiti 1986.
nambahkeun widget
Dipasang dina widget

Microsoft Corporation biasa stock di dollar sajarah harga, grapik saprak mimiti dagang

Nilai biasa Microsoft Corporation robah jadi -3.0333% per minggu. Leuwih harga dibagikeun bulan panungtungan Microsoft Corporation robah jadi -4.521%. Parobahan harga saham MSFT kanggo kuartal panungtungan amounted ka -15.806%. Salila sataun na 3 taun harga dibagikeun Microsoft Corporation robah jadi mungguh -4.426% sarta +90.06%.

Tembongkeun:
Ka

Microsoft Corporation Dollar AS sajarah nilai

 
Kaping Meunteun
2022 Ti 242.26 Ka 334.75 USD
2021 Ti 212.25 Ka 343.11 USD
2020 Ti 135.42 Ka 231.65 USD
2019 Ti 97.4 Ka 158.96 USD
2018 Ti 84.25 Ka 115.61 USD
2017 Ti 60.39 Ka 90.14 USD
2016 Ti 46.34 Ka 64.27 USD
2015 Ti 37.11 Ka 56.31 USD
2014 Ti 31.27 Ka 48.89 USD
2013 Ti 26.46 Ka 38.71 USD
2012 Ti 26.37 Ka 32.85 USD
2011 Ti 23.71 Ka 28.87 USD
2010 Ti 23.01 Ka 31.39 USD
2009 Ti 15.15 Ka 31.39 USD
2008 Ti 17.11 Ka 32.6 USD
2007 Ti 26.72 Ka 37.06 USD
2006 Ti 21.51 Ka 31.21 USD
2005 Ti 23.92 Ka 28.16 USD
2004 Ti 24.15 Ka 29.98 USD
2003 Ti 22.79 Ka 29.96 USD
2002 Ti 21.42 Ka 32.17 USD
2001 Ti 24.86 Ka 36.83 USD
2000 Ti 20.75 Ka 55.94 USD
1999 Ti 36.44 Ka 59.56 USD
1998 Ti 19.3 Ka 43.75 USD
1997 Ti 11.27 Ka 18.68 USD
1996 Ti 5.68 Ka 12.17 USD
1995 Ti 3.69 Ka 6.81 USD
1994 Ti 2.46 Ka 4.07 USD
1993 Ti 2.22 Ka 3.01 USD
1992 Ti 2.09 Ka 2.97 USD
1991 Ti 1.29 Ka 2.74 USD
1990 Ti 0.63 Ka 1.29 USD
1989 Ti 0.32 Ka 0.66 USD
1988 Ti 0.32 Ka 0.48 USD
1987 Ti 0.24 Ka 0.55 USD
1986 Ti 0.0904 Ka 0.26 USD

Nilai biasa Microsoft Corporation

Keuangan Microsoft Corporation