Pasar saham, bursa saham dinten
harga Bagikeun of 71229 pausahaan sacara real waktu.
Pasar saham, bursa saham dinten

Tanda petik stock

Stock tanda petik Online

Sajarah harga saham

dimodalan pasar saham

Dividends on biasa

Untung ti biasa dina pausahaan

laporan keuangan

Peunteun pausahaan. Dimana pikeun investasi?

Microsoft Corporation cap pasar

Volume biasa dagang Microsoft Corporation dinten na sajarah dimodalan Microsoft Corporation ti awal dagang di biasa MSFT dina bursa saham.
nambahkeun widget
Dipasang dina widget

Microsoft Corporation dimodalan

Kiwari, dimodalan pasar Microsoft Corporation nyaeta 1 910 368 501 760 Dollar AS.
-10 470 555 648 $ (-0.55%)
change of dimodalan saprak kamari

Naon dimodalan tina Microsoft Corporation ayeuna. Inpormasi ngeunaan parobahan dina Microsoft Corporation dimodalan diitung sakali sapoé. Microsoft Corporation dimodalan diitung dumasar kana perdagangan dina bursa saham. Microsoft Corporation permodalan turun ku $ -10 470 555 648.

Microsoft Corporation volume dagang

Dinten volume dagang di biasa Microsoft Corporation amounted ka 5 479 797 Dollar AS.
-23 517 762 $ (-81.10%)
change of volume dagang saprak kamari

Microsoft Corporation jilid dagang ayeuna = 5 479 797 dolar AS. Microsoft Corporation dagang lumangsung dina sababaraha séntral saham saham. Microsoft Corporation perdagangan online diayakeun di paling séntral bursa online, situs wéb kami nunjukkeun jumlah dagang tina Microsoft Corporation per dinten. Microsoft Corporation kapitalisasi parantos turun dibandingkeun kamari.

Tembongkeun:
Ka

Microsoft Corporation bagan cap pasar

Microsoft Corporation Kapitalisasi pasar dina grafik ku sababaraha taun. -1.33% - parobahan dina permodalan pasar Microsoft Corporation per minggu. -8.38% per taun - perobalan pasar kapitalisasi Microsoft Corporation. Kapitalisasi pasar Microsoft Corporation ayeuna sami sareng 1 910 368 501 760 dolar AS.

minggu Sasih 3 bulan taun 3 taun

Microsoft Corporation sajarah dimodalan

Kaping Dimodalan
Dimodalan (dimodalan pasar) - ngarupakeun nilai pasar sadaya biasa pausahaan traded dina bursa saham. dimodalan pasar teh harga dibagikeun dikali Jumlah biasa beredar.
01/07/2022 1 910 368 501 760 $
30/06/2022 1 920 839 057 408 $
29/06/2022 1 943 874 699 264 $
28/06/2022 1 938 414 895 104 $
27/06/2022 1 981 120 249 856 $
24/06/2022 1 973 528 952 832 $
23/06/2022 1 936 021 520 384 $

Microsoft Corporation bagan volume

minggu Sasih 3 bulan taun 3 taun

data sajarah volume Microsoft Corporation

Kaping Volume (24h)
Volume biasa traded Microsoft Corporation - jumlah total sakabéh transaksi jeung biasa tina MSFT, meuli jeung dijual mangsa tanggal dipilih.
01/07/2022 5 479 797 $
30/06/2022 28 997 559 $
29/06/2022 14 289 518 $
28/06/2022 9 442 008 $
27/06/2022 22 956 963 $
24/06/2022 10 602 386 $
23/06/2022 25 768 547 $

Kapitalisasi pasar Microsoft Corporation at 01/07/2022 berjumlah 1 910 368 501 760 dolar AS. Microsoft Corporation Kapitalisasi pasar di 30/06/2022 sami sareng 1 920 839 057 408 dolar AS. Kapitalisasi pasar Microsoft Corporation sajumlah 1 943 874 699 264 dolar AS dina 29/06/2022. 28/06/2022 Microsoft Corporation kapitalisasi sami sareng 1 938 414 895 104 dolar AS.

Microsoft Corporation dimodalan di 27/06/2022 sami sareng 1 981 120 249 856 dolar AS. Microsoft Corporation Kapitalisasi pasar di 24/06/2022 sami sareng 1 973 528 952 832 dolar AS. 23/06/2022 Microsoft Corporation permodalan berjumlah 1 936 021 520 384 dolar AS.

Dimodalan Microsoft Corporation ayeuna nangtung dina 1 910 368 501 760 $. dimodalan Market Microsoft Corporation robah jadi -0.545% dibandingkeun jeung kamari sore. Dagang kekembangan biasa MSFT Microsoft Corporation dina dinten dagang panungtungan amounted ka 5 479 797 $ biasa tina volume dagang Microsoft Corporation robah jadi -81.103% dibandingkeun kalawan dinten dagang saméméhna.

Nilai biasa Microsoft Corporation

Keuangan Microsoft Corporation