Pasar saham, bursa saham dinten
harga Bagikeun of 71229 pausahaan sacara real waktu.
Pasar saham, bursa saham dinten

Tanda petik stock

Stock tanda petik Online

Sajarah harga saham

dimodalan pasar saham

Dividends on biasa

Untung ti biasa dina pausahaan

laporan keuangan

Peunteun pausahaan. Dimana pikeun investasi?

Alphabet Inc. sajarah ngeunaan harga saham

harga dibagikeunAlphabet Inc. di dollar grapik saprak mimiti dagang. Alphabet Inc. sajarah nilai di Dollar AS ti mimiti 2004.
nambahkeun widget
Dipasang dina widget

Alphabet Inc. biasa stock di dollar sajarah harga, grapik saprak mimiti dagang

Nilai biasa Alphabet Inc. robah jadi -7.978% per minggu. Leuwih harga dibagikeun bulan panungtungan Alphabet Inc. robah jadi -4.348%. Parobahan harga saham GOOG kanggo kuartal panungtungan amounted ka -21.889%. Salila sataun na 3 taun harga dibagikeun Alphabet Inc. robah jadi mungguh -13.68% sarta +96.32%.

Tembongkeun:
Ka

Alphabet Inc. Dollar AS sajarah nilai

 
Kaping Meunteun
2022 Ti 2 116.790 Ka 2 960.730 USD
2021 Ti 1 728.240 Ka 3 014.180 USD
2020 Ti 1 056.620 Ka 1 827.990 USD
2019 Ti 1 016.060 Ka 1 361.170 USD
2018 Ti 976.22 Ka 1 268.330 USD
2017 Ti 786.14 Ka 1 131.980 USD
2016 Ti 668.26 Ka 832.15 USD
2015 Ti 492.55 Ka 776.6 USD
2014 Ti 492.55 Ka 609.47 USD
2013 Ti 351.08 Ka 581.93 USD
2012 Ti 279.25 Ka 383.64 USD
2011 Ti 237.2 Ka 333.81 USD
2010 Ti 217.82 Ka 313.07 USD
2009 Ti 145.3 Ka 311.12 USD
2008 Ti 128.59 Ka 297.15 USD
2007 Ti 219.12 Ka 370.52 USD
2006 Ti 168.36 Ka 254.57 USD
2005 Ti 87.41 Ka 235.58 USD
2004 Ti 49.95 Ka 101.85 USD

Nilai biasa Alphabet Inc.

Keuangan Alphabet Inc.