Pasar saham, bursa saham dinten
harga Bagikeun of 71229 pausahaan sacara real waktu.
Pasar saham, bursa saham dinten

Tanda petik stock

Stock tanda petik Online

Sajarah harga saham

dimodalan pasar saham

Dividends on biasa

Untung ti biasa dina pausahaan

laporan keuangan

Peunteun pausahaan. Dimana pikeun investasi?

Facebook, Inc. sajarah ngeunaan harga saham

harga dibagikeunFacebook, Inc. di dollar grapik saprak mimiti dagang. Facebook, Inc. sajarah nilai di Dollar AS ti mimiti 2012.
nambahkeun widget
Dipasang dina widget

Facebook, Inc. biasa stock di dollar sajarah harga, grapik saprak mimiti dagang

Nilai biasa Facebook, Inc. robah jadi +4.24% per minggu. Leuwih harga dibagikeun bulan panungtungan Facebook, Inc. robah jadi -3.499%. Parobahan harga saham FB kanggo kuartal panungtungan amounted ka +3.34%. Salila sataun na 3 taun harga dibagikeun Facebook, Inc. robah jadi mungguh -41.0693% sarta +13.44%.

Tembongkeun:
Ka

Facebook, Inc. Dollar AS sajarah nilai

 
Kaping Meunteun
2022 Ti 174.95 Ka 338.54 USD
2021 Ti 245.64 Ka 382.18 USD
2020 Ti 146.01 Ka 303.91 USD
2019 Ti 131.74 Ka 208.1 USD
2018 Ti 124.06 Ka 209.94 USD
2017 Ti 123.41 Ka 182.78 USD
2016 Ti 94.97 Ka 132.07 USD
2015 Ti 74.47 Ka 107.32 USD
2014 Ti 54.45 Ka 80.78 USD
2013 Ti 23.29 Ka 55.44 USD
2012 Ti 18.06 Ka 38.23 USD

Nilai biasa Facebook, Inc.

Keuangan Facebook, Inc.