Pasar saham, bursa saham dinten
harga Bagikeun of 71229 pausahaan sacara real waktu.
Pasar saham, bursa saham dinten

Tanda petik stock

Stock tanda petik Online

Sajarah harga saham

dimodalan pasar saham

Dividends on biasa

Untung ti biasa dina pausahaan

laporan keuangan

Peunteun pausahaan. Dimana pikeun investasi?

Facebook, Inc. cap pasar

Volume biasa dagang Facebook, Inc. dinten na sajarah dimodalan Facebook, Inc. ti awal dagang di biasa FB dina bursa saham.
nambahkeun widget
Dipasang dina widget

Facebook, Inc. dimodalan

Kiwari, dimodalan pasar Facebook, Inc. nyaeta 541 534 617 600 Dollar AS.
+12 043 157 504 $ (+2.27%)
change of dimodalan saprak kamari

Inpormasi ngeunaan parobahan dina Facebook, Inc. dimodalan diitung sakali sapoé. Facebook, Inc. dimodalan, nomer saham biasa anu dikalikeun ku harga saham, dipidangkeun. Ieu informasi inpormasi ngeunaan Facebook, Inc. dimodalan. Facebook, Inc. dimodalan tumbuh ku $ 12 043 157 504.

Facebook, Inc. volume dagang

Dinten volume dagang di biasa Facebook, Inc. amounted ka 11 467 309 Dollar AS.
-7 306 725 $ (-38.92%)
change of volume dagang saprak kamari

Facebook, Inc. jilid dagang dinten ieu berjumlah $ 11 467 309. Facebook, Inc. dagang lumangsung dina sababaraha séntral saham saham. Carta perdagangan sapopoé pikeun Facebook, Inc. aya dina situs wéb kami. Facebook, Inc. cap pasar langkung handap kamari.

Tembongkeun:
Ka

Facebook, Inc. bagan cap pasar

Facebook, Inc. bagan cap pasar ku taun-taun. 4.89% - parobahan dina permodalan pasar Facebook, Inc. sabulan. Facebook, Inc. modifikasi kapitalisasi pikeun taun nyaéta -45.5%. Facebook, Inc., dimodalan ayeuna - 541 534 617 600 dolar AS.

minggu Sasih 3 bulan taun 3 taun

Facebook, Inc. sajarah dimodalan

Kaping Dimodalan
Dimodalan (dimodalan pasar) - ngarupakeun nilai pasar sadaya biasa pausahaan traded dina bursa saham. dimodalan pasar teh harga dibagikeun dikali Jumlah biasa beredar.
08/06/2022 541 534 617 600 $
07/06/2022 529 491 460 096 $
06/06/2022 525 702 627 328 $
03/06/2022 516 311 711 744 $
02/06/2022 537 339 822 080 $
01/06/2022 526 204 108 800 $
31/05/2022 524 051 775 488 $

Facebook, Inc. bagan volume

minggu Sasih 3 bulan taun 3 taun

data sajarah volume Facebook, Inc.

Kaping Volume (24h)
Volume biasa traded Facebook, Inc. - jumlah total sakabéh transaksi jeung biasa tina FB, meuli jeung dijual mangsa tanggal dipilih.
08/06/2022 11 467 309 $
07/06/2022 18 774 034 $
06/06/2022 25 869 636 $
03/06/2022 19 086 371 $
02/06/2022 18 385 905 $
01/06/2022 9 108 133 $
31/05/2022 26 030 211 $

08/06/2022 Facebook, Inc. permodalan berjumlah 541 534 617 600 dolar AS. Facebook, Inc. Kapitalisasi pasar di 07/06/2022 sami sareng 529 491 460 096 dolar AS. Facebook, Inc. kapitalisasi sami sareng 525 702 627 328 dolar AS di 06/06/2022. 03/06/2022 Facebook, Inc. permodalan berjumlah 516 311 711 744 dolar AS.

02/06/2022 Facebook, Inc. kapitalisasi sami sareng 537 339 822 080 dolar AS. Facebook, Inc. dimodalan di 01/06/2022 berjumlah 526 204 108 800 dolar AS. Facebook, Inc. dimodalan di 31/05/2022 berjumlah 524 051 775 488 dolar AS.

Dimodalan Facebook, Inc. ayeuna nangtung dina 541 534 617 600 $. dimodalan Market Facebook, Inc. robah jadi +2.27% dibandingkeun jeung kamari sore. Dagang kekembangan biasa FB Facebook, Inc. dina dinten dagang panungtungan amounted ka 11 467 309 $ biasa tina volume dagang Facebook, Inc. robah jadi -38.919% dibandingkeun kalawan dinten dagang saméméhna.

Nilai biasa Facebook, Inc.

Keuangan Facebook, Inc.