Pasar saham, bursa saham dinten
harga Bagikeun of 71229 pausahaan sacara real waktu.
Pasar saham, bursa saham dinten

Tanda petik stock

Stock tanda petik Online

Sajarah harga saham

dimodalan pasar saham

Dividends on biasa

Untung ti biasa dina pausahaan

laporan keuangan

Peunteun pausahaan. Dimana pikeun investasi?

Amazon.com, Inc. cap pasar

Volume biasa dagang Amazon.com, Inc. dinten na sajarah dimodalan Amazon.com, Inc. ti awal dagang di biasa AMZN dina bursa saham.
nambahkeun widget
Dipasang dina widget

Amazon.com, Inc. dimodalan

Kiwari, dimodalan pasar Amazon.com, Inc. nyaeta 1 112 605 327 360 Dollar AS.
+26 182 877 184 $ (+2.41%)
change of dimodalan saprak kamari

Naon dimodalan tina Amazon.com, Inc. ayeuna. Amazon.com, Inc. Kapitalisasi pasar mangrupikeun jumlah sadaya Amazon.com, Inc. kutipan saham anu dikaluarkeun. Dumasar padagéan harga saham saham Amazon.com, Inc. di pasar bursa saham, anjeun tiasa ngémutan kapitalisasi Amazon.com, Inc.. Amazon.com, Inc. cap pasar ayeuna nya $ 1 112 605 327 360.

Amazon.com, Inc. volume dagang

Dinten volume dagang di biasa Amazon.com, Inc. amounted ka 57 806 295 Dollar AS.
-331 950 $ (-0.57%)
change of volume dagang saprak kamari

Amazon.com, Inc. jilid dagang dinten ieu berjumlah $ 57 806 295. Amazon.com, Inc. dagang lumangsung dina sababaraha séntral saham saham. Bagan poean ti Amazon.com, Inc. volume dagang ditepikeun dina situs wéb kami. Amazon.com, Inc. dimodalan parantos ningkat ku $ 26 182 877 184.

Tembongkeun:
Ka

Amazon.com, Inc. bagan cap pasar

Amazon.com, Inc. Kapitalisasi pasar dina grafik ku sababaraha taun. -1.32% - parobahan dina permodalan pasar Amazon.com, Inc. per minggu. -40.68% per taun - perobalan pasar kapitalisasi Amazon.com, Inc.. Amazon.com, Inc., dimodalan ayeuna - 1 112 605 327 360 dolar AS.

minggu Sasih 3 bulan taun 3 taun

Amazon.com, Inc. sajarah dimodalan

Kaping Dimodalan
Dimodalan (dimodalan pasar) - ngarupakeun nilai pasar sadaya biasa pausahaan traded dina bursa saham. dimodalan pasar teh harga dibagikeun dikali Jumlah biasa beredar.
01/07/2022 1 112 605 327 360 $
30/06/2022 1 086 422 450 176 $
29/06/2022 1 111 284 645 888 $
28/06/2022 1 092 730 617 856 $
27/06/2022 1 157 745 082 368 $
24/06/2022 1 184 910 671 872 $
23/06/2022 1 127 476 232 192 $

Amazon.com, Inc. bagan volume

minggu Sasih 3 bulan taun 3 taun

data sajarah volume Amazon.com, Inc.

Kaping Volume (24h)
Volume biasa traded Amazon.com, Inc. - jumlah total sakabéh transaksi jeung biasa tina AMZN, meuli jeung dijual mangsa tanggal dipilih.
01/07/2022 57 806 295 $
30/06/2022 58 138 245 $
29/06/2022 29 306 236 $
28/06/2022 73 274 005 $
27/06/2022 38 485 512 $
24/06/2022 65 264 106 $
23/06/2022 40 371 819 $

01/07/2022 Amazon.com, Inc. Kapitalisasi pasar sami sareng 1 112 605 327 360 dolar AS. Amazon.com, Inc. dimodalan di 30/06/2022 sami sareng 1 086 422 450 176 dolar AS. Amazon.com, Inc. dimodalan di 29/06/2022 sami sareng 1 111 284 645 888 dolar AS. 28/06/2022 Amazon.com, Inc. permodalan berjumlah 1 092 730 617 856 dolar AS.

Pada 27/06/2022, Amazon.com, Inc. dimodalan pasar $ 1 157 745 082 368. Amazon.com, Inc. dimodalan berjumlah 1 184 910 671 872 dolar AS di 24/06/2022. Kapitalisasi pasar Amazon.com, Inc. sajumlah 1 127 476 232 192 dolar AS dina 23/06/2022.

Dimodalan Amazon.com, Inc. ayeuna nangtung dina 1 112 605 327 360 $. dimodalan Market Amazon.com, Inc. robah jadi +2.41% dibandingkeun jeung kamari sore. Dagang kekembangan biasa AMZN Amazon.com, Inc. dina dinten dagang panungtungan amounted ka 57 806 295 $ biasa tina volume dagang Amazon.com, Inc. robah jadi -0.571% dibandingkeun kalawan dinten dagang saméméhna.

Nilai biasa Amazon.com, Inc.

Keuangan Amazon.com, Inc.